Vi äter väldigt mycket ost på Ferlandina, och än mer har det blivit nu när vi fått förstärkning av en riktig fransyska. Det är rätt billigt med ost här i Spanien och det finns utbudet är fenomenalt stort. Att gå till Osterian eller vandra omringa bland oststånden i Bocerian är som att vandra i himlen!
När jag var i Seattle, USA, förra året blev jag vid ett tillfälle bjuden på varm brieost med Mangochutney. Det var fantastiskt gott och jag bestämde mig för att försöka kopiera den iden och göra den på mitt sätt. Så jag satte igång att experimentera fram en smaskig mangoröra, och oj så gott det blev!!
Varm Brie, täkt med currykryddad mangoröra:
1 mango 1 mandarin 2 msk vitt vin 2 msk vatten Valnötter pinjenötter Curry 1 bit Brieost |
|
1 kommentar:
Så gott det ser ut! blir superhungrig nu! ;)/Linnéa
Skicka en kommentar